Haber

KONYA’da Market Deposundan Deterjan Çalarken Şüpheliler Yakalandı

KONYA’da bir marketin deposundan 10 bin lira değerinde deterjan çalan 4 zanlı, otomobillerini iterek kaçtı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz hafta Karatay ilçesi Fetih Caddesi üzerinde meydana geldi. Saat 05.00 sıralarında otomobille gelen 4 kişi, mağazanın deposunun kapısını zorla açarak içindeki 10 bin lira değerindeki deterjan paketlerini çıkardı. Zanlılar deterjanları araca yüklemeye çalıştı ancak bagaj kapağı açılmadı. 4 zanlı bir süre uğraştıktan sonra kapağı açarak deterjanları doldurdu. Bölgeden uzaklaşmak isteyen zanlıların aracı bu kez çalışmadı. Şüpheliler otomobili iterek çalıştırıp kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik görüntülerinden otomobilin plakasının, ön ızgarasının ve sağ ön jant kapağının eksik olduğunu belirledi. Kameraları takip ederek zanlıların adresini belirleyen polis, konuta giren kişileri tespit etmek için takibe aldı. Plakası ve ızgarası takılı olan otomobil bu kez polis tarafından durduruldu. Olaya karışan 4 zanlıdan araçta bulunan Sami Mete (32), Serhat Akpınar (29) ve Osman Keyifli (35) gözaltına alındı. Satmak için yanlarına aldıkları valizlerdeki deterjanlara da el koyan polis, satın alma bedelini ödeyen Ali G.’yi (65) de yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ali G. isimli bir süreç de başlatıldı.

Polis, olaya karışan bir diğer zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu